Please reload

Viimased postitused

Kuidas muuta lapse sünnipäev meeldejäävaks

April 15, 2019

Lapse sünnipäev on kogu pere jaoks oluline tähtpäev. Lapsevanemana tean, et see on päev, mida tasub hakata varakult planeerima, et pidu õnnestuks ning lapsele jääks tore mälestus. 

 

Esiteks on oluline valida sobiv toimumispaik, kus lastel on ruumi ringi joosta ning piisavalt tegevust. Talvisel ajal on selleks valida mitmed mängutoad. Milline võiks aga olla üks suvine lapsesünnipäev?

 

Koduaias on on lastel piisavalt ruumi ringijooksmiseks, kuid sinna on hea lisada ka mõned planeeritud tegevused või atraktsioonid. Lasteautod on ideaalne võimalus panna kamp lapsi rõõmuga sama asja tegema: sõita laste elektriautodega seikluslikul rajal! Liiklusmärkidega rada on õpetlik ja saadud teadmised tulevad kasuks ka suurte inimeste maailmas. Laste elektriautod on fun ja kaasahaarav tegevus aktiivsetele lastele. Lisaks liiklusõppele saab korraldada ka võidusõitu või nautida rahulikku kruiisimist sõbraga.

 

Lasteautode rent teeb lapse koduaia sünnipäeva lapsevanemale mugavaks ja sünnipäevalapse meele rõõmsaks! Lasteautode atraktsiooni saab tellida meie kodulehelt: www.lasteautod.eu.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arhiiv

+372 53 84 0058